Hinnasto

Palvelut Syväjärven rannassa

 

Tervetuloa rauhoittumaan luonnon helmaan, Egyptiin, Syväjärven rantaan! Palvelemme sinua ympärivuotisesti mummulan majoitustiloilla ja kesäaikana idyllisesti Pellavarannassa tai aittamajoituksessamme.

Tynnyrisaunan käyttö Pellavarannassa 10 €/ hengeltä.

Pellavarannan aitta, retriitteihin ja hiljentymiseen tai kahden hengen romanttiseen yöpymiseen järven rannassa 50 €/ vrk + alv. omilla lakanoilla, 60 € talon lakanoilla + alv.

Pellavarannassa on mahdollisuus uintiin maksutta, ellei muita varauksia paikalla.

 

 

Polttopuut 40€ /heittokm3 haettuna, kuljetusmaksu lisätään hintaan. Alv. lisätään.

Myydään kuivaa polttopuuta mökeille tai omakotitaloihin. Valinnan mukaan sekapuuta tai koivua. Tarvittaessa kotiinkuljetus eri maksusta.

Majoitus-, aamupala-, ja juhlatilahinnasto Hinta

Aitanvintti, romanttinen ja yhteisöllinen yöpymisvaihtoehto kesäaikaan 15 €/yö hengeltä, omalla makuupussilla, 25 €/yö sis. talon peitto, tyyny ja lakanat. Hintoihin lisätään alv.

Mummula perheille ja 2-4 hengen seurueille 30 €/vrk hengeltä tai 100 €/vrk koko huoneisto + alv. ympäri vuoden! Huoneistossa oma sisäänkäynti, keittiö ja wc.

Aamupala tilauksesta Egyptin tuvassa, 8 €/ henkilö+ alv. Sisältää puuron, kiisselin, kahvin, leivät, leikkeleet, vihannekset ja tuoremehun.

Juhlatilavuokraus, idyllinen ja muunneltava 120 m2 tila juhliin, kokouksiin, illanviettoihin, talkoisiin yms. kesäisin. Hinta vaihtelee riippuen tarjoilusta, väkimäärästä ja tilaisuuden luonteesta.

Hermoratahieronta 60 € + alv. 24%

Hermoratahieronta, kokonaisvaltainen, kuntouttava, puhdistava 1,5 h kestävä hoito, tilauksesta 60 €/ käsittely + alv. tilauksesta viikonloppuisin.